Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Sreda 22.02.2017.
00:45
Dojče vele A
Nakon što su izjave predsednika Trampa izazvale nesigurnost unutar NATO, američka administracija sada pokušava da umiri partnere sa istoka Evrope. Osećaj sigurnosti trebalo bi da pruže novi tenkovi. Ipak, skepsa ostaje.
Nedelja 26.02.2017.21:28
Gomilanjem nekih tamo tenkova i pešadije na granici sa Rusijom neće uticati ni malo na politiku Rusijie. Sedeće tamo i glumiti neku silu a u suštini kada ih saberete je sve to tamo šaka jada koja i kada bi krenula na Rusiju ne bi stigla dalje od 50km. Pošto Rusija te snage ne smatra nekom ozbiljnom pretnjom može to da koristi kao izgovor za povećavanje vojnog budžeta i razvoj novih balističkih raketa koje su danas jedino oružje koje dobija ratove, kao i novih PVO sistema kao i modernih lovaca. U onom trenutku kada jedan vojnik te alianse pređe granicu Rusije, za šta na zapadu niko nema hrabrosti da to naredi a u suštini Rusi to i znaju, sve zemlje NATO pakta bi bile zasute balističkim raketama.
Nedelja 26.02.2017.21:29
Sad me zanima šta to misli EU i NATO da će postići osim što će potrošiti badava silna sredstva za sedenje svoje vojske po nekim poljima na granici sa Rusijom. Dalje odatle neće stići osim nazad odakle su i došli. U međuvremenu se Rusija potpuno okrenula drugim tržištima koja imaju perspektivu a EU ovim potezima samo sebe slabi i vojno i ekonomski. Možda je to i cilj da se kaže eto zbog Rusa se raspala EU i posledično i NATO pakt a u suštini se raspada jer je to u interesu određenih centara moći u EU i USA!
Nedelja 26.02.2017.21:29
Ovo je pisao neko ko zivi u "virtuelnoj stvarnosti". Neraspolozenje u Istocnoj Evropi je ogromno. Izbori u Crnoj Gori su mogli da zavrse drugacije i da nije bilo podvale NATO bi dobio samar. Tenkovi na Istoku su nova "gvozdena zavesa" koja ce nezadovoljnike sprecavati da slobodu potraze na Istoku. To objasnjava antirusku histeriju u SAD.
Nedelja 26.02.2017.21:29
Hoce li liberalni globalisti SAD,Njemacke i ostatka EU jasno reci zasto gomilaju naoruzanje na ruskoj granici?Zele li nuklearni rat protiv Rusije?Zasto lazu da im prijeti opasnost od Rusije?I sada kada Tramp odbija da jurisa na Rusiju oni ga obasipaju drvljem i kamenjem.A,o kakvoj se nervozi radi?Je li sto ne mogu Rusiji nista pa su nervozni.
Nedelja 26.02.2017.21:30
Zato sto posustaloj americkoj ekonomiji ocajnicki treba neki veliki rat da bi resila problem nestajuce srednje klase i opadajuceg standarda zivota. Da Rusi nemaju nuklearno oruzje davno bi ih napali ali kako poceti rat a da ne popijes nuklearni udar? Na to pitanje nemaju jos uvek odgovor.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)